Casa Orlandai celebrarà aniversari a través de les xarxes socials

Casa Orlandai. (Foto Casa Orlandai)
Casa Orlandai. (Foto Casa Orlandai)
L'associació cultural, que celebra 13 anys de gestió de l'equipament municipal, ha previst una sèrie d'activitats per fer des de casa

Cada mes d’abril la Casa Orlandai celebra el seu aniversari per posar en relleu la tasca de dinamització cultural que exerceix al barri de Sarrià amb el lema “art, convivència i transformació social”, segons destaca l’associació cultural en un comunicat de premsa.

Enguany, però, la celebració coincideix amb la situació de confinament causada per la crisi de la COVID-19 i es farà en línia.

Les activitats comptaran amb la participació de les persones vinculades a la Casa Orlandai: des del veïnat i persones usuàries i col·laboradores, fins a artistes i entitats tant del barri com del districte.

Per participar-hi cal publicar a les xarxes socials una imatge o un vídeo amb un record de la Casa Orlandai i etiquetar-lo amb el hashtag #13anysCasaOrlandai. El dissabte 18 d’abril, de 13 a 14 h i de 18 a 19 h, publicarà uns vídeos sorpresa gravats expressament per al 13è aniversari.

La celebració es podrà seguir a les xarxes socials de la Casa Orlandai Facebook, Twitter i Instagram, i també a la seva pàgina web.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email