Artistes Visuals de Sarrià proposa omplir els carrers amb roses de creació pròpia

Diferents imatges que ja s'ha afegit a instagram, adherint-se a la campanya. Foto: Artistes Visuals
Diferents imatges que ja s'ha afegit a instagram, adherint-se a la campanya. Foto: Artistes Visuals
Dibuixa o pinta una rosa en una llibreta, a un tros de cartró, a un llençol... Tu ho decideixes!

El col·lectiu Artistes Visuals de Sarrià ha convidat als veïns i a les veïnes de Catalunya a omplir els carrers, balcons i finestres amb roses. La convocatòria de l’associació sarrianenca s’ha fet  a través de la xarxa, utilitzant l’aplicació d’Instagram – https://www.instagram.com/tallersoberts/ –. 

“Omplirem els carrers de roses! Els catalans no podem renunciar a omplir els nostres carrers de roses, i està a les nostres mans aconseguir-ho”, detalla el col·lectiu a la xarxa. La proposta es basa en la idea que tothom que ho vulgui pinti una gran rosa i el dia 23 d’Abril –festivitat de Sant Jordi– la pengi al balcó o finestra de casa seva.

La sarrianenca Anna Tiana, responsable del col·lectiu afirma que “així prepararem amb il·lusió aquesta diada que haurem de viure en confinament. Però des de l’acció individual, a casa, la convertirem en un multitudinari acte poètic”, ha explicat a La Fada de Sarrià.

Bases de la convocatòria per a participar-hi. Foto: Artistes Visuals

Tiana exposa que per participar d’aquesta iniciativa es poden trobar les instruccions a 
a l’lnstagram oficial dels Tallers Oberts  de Sarrià – Sant Gervasi (l’enllaç es posat en el primer paràgraf).

“Com fer-ho? Amb el material que es vulgui. Amb molt poc material es pot fer una rosa que ni t’imagines! Pots fer-ho a una llibreta, a un tros de  cartró, a un llençol… Tu ho decideixes! Però hi ha múltiples possibilitats, és clar”, afirma Tiana.

Imatge retallada del cartell de la iniciativa d’Artistes Visuals. Foto: Artistes Visuals


Artistes Visuals de Sarrià proposa que el dia 23 d’abril facin una fotografia aquells que hagin participat de la idea, la pugin a instagram i utilitzin l’etiqueta de tallers oberts, i el hasthag #SantJordi2020 per tal que es pugui penjar també a l’instagram de l’entitat que té més de 3.000 seguidors actualment. I, de fet, a l’instagram del col·lectiu (la imatge de portada d’aquesta informació és una captura de l’aplicació) ja s’hi poden trobar dibuixos i pintures que han fet arribar algunes de les veïns i alguns dels veïns que s’han volgut adherir a la iniciativa.

Ajornats els tallers oberts, de maig a novembre

Tiana ha anunciat que els Tallers Oberts de Sarrià es celebraran, inicialment, el mes de novembre, dies 13, 14 i 15. L’activitat, prevista pel mes de maig, ha quedat ajornada per la situació actual. 

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email