Superar la crisi sanitària i afrontar les conseqüències econòmiques

plantilla opinió
"Des de l’Ajuntament de Barcelona ja estem treballant i farem tots els esforços perquè ningú quedi enrere"

Estem vivint una situació molt difícil que mai ens haguéssim pensat que ens tocaria viure, però és en aquestes situacions quan es demostra la fortalesa de la societat. L’única manera de superar aquesta crisi és amb la col·laboració de tothom, cadascú amb les seves capacitats i possibilitats. La ciutadania en general, fent l’esforç de quedar-se a casa i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. I les persones que treballen en serveis essencials, tirant endavant la seva tasca.

«L’única manera de superar aquesta crisi és amb la col·laboració de tothom»

Vull agrair el civisme de la major part de la ciutadania que compleix el confinament amb el màxim rigor des del primer dia, però permetin-me que dediqui un agraïment molt especial a les persones que treballen als serveis essencials: el comerç d’alimentació i de productes de primera necessitat, les farmàcies, els transportistes, els treballadors del transport públic, els dels serveis de neteja d’edificis i de l’espai públics, avui tan necessaris. I sobretot, vull agrair la feina i el gran esforç de les persones que estan a primera línia, aquelles que tenen cura de nosaltres: el personal sanitari, els membres dels cossos de seguretat, els treballadors i treballadores de les residències de gent gran, que estan treballant en unes condicions molt difícils, però que ho estant posant tot perquè puguem superar aquesta crisi de la millor manera i el més aviat possible.

També vull fer arribar el condol a totes les persones que han perdut algun familiar; i fer palesa la solidaritat i tot el suport a les persones que estan patint i les que patiran les conseqüències econòmiques d’aquesta pandèmia. Des de l’Ajuntament de Barcelona ja estem treballant i farem tots els esforços perquè ningú quedi enrere. Per acabar, recordar-vos que tot el personal del Districte, com el de tot l’Ajuntament, segueix a la vostra disposició, treballant des de casa.

«Des de l’Ajuntament de Barcelona ja estem treballant i farem tots els esforços perquè ningú quedi enrere»

Albert Batlle i Bastardas – Regidor del Districte de Sarrià – Sant Gervasi

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email