El web de la Fundació J. V. Foix obre la seva botiga en línia

Capçalera del web de la Fundació J. V. Foix
Capçalera del web de la Fundació J. V. Foix
A través de l'enllaç s'hi pot ja adquirir llibres, discs compactes, llibres d’artista i altres productes relacionats amb J. V. Foix.

La Fundació J. V. Foix ha anunciat, recentment, que ja està activa la botiga en línia de l’entitat. L’enllaç és a dalt de tot a la dreta, a la pàgina d’inici del mateix web, on s’hi pot ja adquirir llibres, discs compactes, llibres d’artista i altres productes relacionats amb J. V. Foix.

Llibre 97 notes sobre ficcions poncianes. (Imatge: web de la Fundació Foix)

De tots els articles a la venda, la Fundació ha volgut destacar-ne un en concret: el llibre d’artista 97 notes sobre ficcions poncianes, de J. V. Foix i Joan Ponç, d’Edicions Polígrafa. És un llibre en estoc, però limitat. L’entitat ha informat que aquesta «oferta durarà fins que s’acabin els exemplars, que enviarem per estricte ordre de comanda atès que no és un llibre a la venda al públic». 

Foix traduït a l’alemany

El número 161 de la revista alemanya Lichtungen, patrocinada pel municipi de Graz, inclou unes traduccions de poemes en vers i en prosa de J. V. Foix fetes pel professor de Literatura Eberhard Geisler, segons informa l’entitat a través del seu web.

Portada de la revista Lichtungen. (Imatge: web de la Fundació Foix)

Entre els objectius d’aquesta revista hi ha el de donar a conèixer escriptors i artistes joves, per bé que també hi publiquen autors consolidats. Segons destaca el web de la Fundació, «aquesta és la primera vegada en què s’hi publica literatura catalana».

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email