Sarrià – Sant Gervasi registra menys casos de coronavirus

mapa-02
L’impacte de la pandèmia, dins de la ciutat, és menor al districte que a altres àrees de Barcelona

Segons dades actualitzades per l’Agència de Salut Pública de Barcelona a dia d’avui (22 d’abril), el Districte de Sarrià i Sant Gervasi és una de les àrees de Barcelona on hi ha registrats menys casos d’infecció per coronavirus. En el mapa i dades que recull l’informe d’aquest organisme, el districte registra un impacte menor a la d’altres zones de la ciutat, com són els barris de Sagrada Família, la nova esquerra de l’Eixample o Sant Andreu, o els districtes de Nou Barris i Horta-Guinardó, especialment, que es troben a l’extrem més elevat de taxa/incidència per casos de coronavirus. 

Només, per citar uns exemples, en els tres barris abans esmentats l’impacte de la pandèmia és de més de 400 casos per cada 100.000 habitants, en cadascuna d’aquests barris. Aquesta xifra és la del total que avui es registra de casos a tot el Districte de Sarrià i Sant Gervasi.

A nivell local, el Putxet i el Farró té un índex de 124 casos per cada 100.000 habitants; Sant Gervasi – La Bonanova, 110 casos; Sarrià, 93 casos; Les Tres Torres, 50 casos i, finalment, Vallvidrera, el Tibidabo i Les Planes, 31 casos. Dit això, no obstant, la incidència de la pandèmia a Vallvidrera és més elevada que a la resta dels barris del districte, ja que el tant per cent de nombre de casos, per la població resident, és major. 

Mapa d’incidència per barris. (Imatge: web Agència de Salut Pública de Barcelona)

L’Agència de Salut Pública de Barcelona facilita les dades diàries de la infecció per coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19) a la capital catalana ( https://www.aspb.cat ). Ho fa amb dades i informació que correspon a persones residents a Barcelona i amb un diagnòstic confirmat de COVID-19 –segons el registre COVID-19 de la Generalitat de Catalunya–. També s’utilitzen dades del registre d’enterraments que gestiona l’Agència de Salut Pública de Barcelona, obtingudes a partir de les funeràries de la ciutat.

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email