Santa Clara International School

L’Escola Internacional Santa Clara va començar la seva vocació docent el 1968. Els fundadors van tenir la visió de considerar l’idioma anglès com una eina essencial en l’educació dels estudiants. A partir d’aquest moment, hem creat els nostres propis programes en què la creativitat és molt important en el procés d’aprenentatge.

Avui dia, la tercera generació es dedica a un projecte educatiu que té el mateix esperit innovador que el dels primers dies. L’èmfasi dels nostres fundadors a desafiar l’status quo, el compromís amb les classes petites, els mestres inspiradors i la instrucció altament individualitzada són valors que apreciem avui.

Això porta als nostres estudiants a un creixement social, emocional i acadèmic, amb el suport de pares i mestres per aconseguir l’èxit futur. Els nostres estudiants tenen una passió per l’aprenentatge, ansiosos per saber sobre qualsevol cosa nova que trobin. La nostra tasca no és fàcil i requereix un gran talent i compromís de part dels mestres, els pares i la gerència. La nostra experiència mostra que podem realitzar tots els somnis que tenim en ment.

Carrer de Pomaret, 17-19,  08017  Barcelona

Telèfon: (+34) 630 265 625

Web: www.santaclaraic.com

Mail: info@santaclaraic.com